ŽIVOT U KARANTINU

Dok čeka povratak na filmski set, Bred Pit postao meteorolog

YouTube emisiju „Some Good News“ glumac Džon Krasinski je osmislio kako bi s pratiocima tokom pandemije koronavirusa podijelio i neke zabavnije i uzbudljivije priče

Pit: Pridružio se listi holivudskih zvijezda. Agencije

Avaz.ba

22.4.2020

Listi holivudskih zvijezda koje su gostovale u YouTube serijalu Džona (John) Krasinskog pridružio se oskarovac Bred Pit (Brad Pitt), preuzimajući ulogu meteorologa.

- Trebali bismo provjeriti vremenske prilike. Bred, kako izgleda tamo - upitala je zvijezda serije „U uredu“.

Slika se iz improviziranog kućnog studija Krasinskog tada seli na terasu Pitove kuće.

Obučen u zeleni pulover s nezaobilaznom kapom na glavi, Bred kratko proviruje na terasu i izgovara:


Pit: U novoj ulozi. Agencije

„Izgleda… Ha, prilično dobro. Da!“

Slika se tada vraća na Krasinskog, koji je u svojoj nedjeljnoj emisiji, osim Pita, ugostio i braću Jonas, kantautoricu Bili Ajliš (Billie Eilish), i repera Čenslora Džonatana Beneta (Chancelor Johnathan Bennett) poznatijeg kao Chance the Rapper.

YouTube emisiju „Some Good News“ glumac Džon Krasinski je osmislio kako bi s pratiocima tokom pandemije koronavirusa podijelio i neke zabavnije i uzbudljivije priče.

Iako Bred Pit ostavlja dojam da bi mogao još poraditi na vještini prezentiranja vremenske prognoze, ovo mu nije premijerno pojavljivanje u toj ulozi. Vremenske prilike najavljivao je i u nekoliko epizoda emisije „The Jim Jefferies Show“, a tamo je nudio tmurniju prognozu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.