PANDEMIJA

Zašto su Demi Mur i Brus Vilis zajedno u karantinu

Moja pomajka morala je ostati u Los Anđelesu i tamo čekati nalaze od doktora, a tata je došao ovdje, rekla je Skout

Slika iz karantina. Instagram

Avaz.ba

22.4.2020

Bivši supružnici Brus Vilis (Bruce Willis) i Demi Mur (Moore) zbog pandemije koronavirusa u karantinu su sa tri zajedničke kćerke i njihovim partnerima. No, svi se pitaju šta je s Brusovom sadašnjom suprugom Emom Heming (Emma Hemming) i njihovim zajedničkim kćerkama Evelin (Evelyn) i Mejbl (Mabel).

O tome je progovorila 28-godišnja kćerka Demi i Brusa Skout (Scout), gostujući u podcastu "Dopey". Ona je rekla kako su, zapravo, svi zajedno trebali biti u karantinu. 


Demi Mur i Brus Vilis s kćerkama i njihovim partnerima. Instagram

- Moja pomajka je trebala doći ovdje sa moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala je njima nabosti tenisicu, ali se pri tome ubola u nogu - objasnila je Skout dramu kroz koju prolaze, prenosi "People".

- Tako je moja pomajka morala ostati u Los Anđelesu i tamo čekati nalaze od doktora, a tata je došao ovdje. U međuvremenu je nastala ludnica sa putovanjima i pomajka je ostala u Los Anđelesu sa sestricama - kazala je Skout.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.