ZVIJEZDA DEVEDESETIH

Tajči otkrila kako ju je osvojio novi partner

Uživa u zagrljaju američkog muzičara Dejvida Lenglija

Tajči: Ne krije sreću. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

23.4.2020

Muzička zvijezda devedesetih Tatjana Matejaš Kameron (Cameron), poznata Tajči, dvije godine nakon smrti supruga, iznenadila je prijatelje i fanove objavom fotografija u zagrljaju američkog muzičara Dejvida Lenglija (David Langley). Sada je otvorila dušu i ispričala sve o svojoj novoj ljubavi.

- Ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav nego ljubav koju osjećamo i koja nas ispuni do posljednje ćelije, do posljednjeg mjesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas -  ispričala je Tajči za hrvatske medije.




Lengli i Tajči: Jedno drugome dar i ljubav. Instagram

Plavokosa 49-godišnjakinja ne krije sreću, a njen dragi osvojio ju je posebnim vrlinama.

- Autentičnost, iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kada u tome osjetimo da smo jedno drugome dar i ljubav - rekla je.

U izolaciji je sa svojim sinovima Evanom Amadeusom, Danteom Ksavierom (Xavier) te Blejsom Ludvigom (Blaise) pa sve lakše podnosi.

- Kod kuće imam tri sina i djevojku najstarijeg sina. Dobro nam je, fino se slažemo, niko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja fino kuham pa se okupimo oko stola i za sada se ne mogu požaliti - izjavila je pjevačica.

Kaže da su prošli kroz tešku situaciju kada je njen suprug umro pa sada utjehu nalaze u malim stvarima.

- To može biti bilo šta, jutarnja kafa, da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić kojeg smo dobili prije sedam dana - ističe Tajči i poručuje da moramo prihvatiti situaciju kakva je, kao i sve osjećaje koji dolaze i onda ih otpustiti, ne zaglaviti se u tome.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.