EKSKLUZIVNI SERIJAL

{Đir sa Memom} / Lea priznala Sergeju i Memi: Baka Prase će me imati kad kupi trećeg Porschea

Dvoje mladih pričaju i o ljubavi, zaljubljivanju i otkrivaju čime ih može osvojiti suprotan spol

Piše: Avaz.ba

24.4.2020

Gosti večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" su jutjuberka, vlogerka i influenserka Lea Stanković i mladi pjevač Sergej Pajić

Njih dvoje bave se "poslovima" o kojima sanja veliki broj mladih u regionu, a u verbalni okršaj došli su na početku same emisije i to o pitanju mogu li muzičari biti jutjuberi i obratno.  

Jedna od najvećih tinejdž zvijezda ispričala je kako je postala jutjuberka te otkrila hoće li započeti muzičku karijeru.

- Ja sam to bukvalno počela iz najvećeg hobija, zato što sam neko ko obožava da se snima, slika i stalno sam radila te stvari i nešto sam gledala s mamom neke jutjubere, sestra je otišla da studira u Francuskoj i mama je bila tužna što je ostala sa mnom - rekla je Lea te izazvala smijeh u Fići. 


Lea izazvala smijeh u autu. Avaz

Lea je napravila haos među mladima, pa joj kako kaže svašta pišu u komentarima i porukama, a među njima je, kaže, i Sergej Pajić.

- On sve šuti, a i on je slao svašta - rekla je Lea upirući prstom u Sergeja. 

Mladi pjevač, iako se postidio svojih ranijih postupaka, otkrio je zašto ne želi snimiti duet s jednim poznatim kolegom. 

- Dok sam bio "niko", pitao sam ga da snimimo duet, on je rekao da može za 1.000 eura ali da se ne pojavljuje u spotu. Ali eto, priča se malo okrenula - rekao je Pajić. 

Lea s druge strane, poručuje da igra nasigurno i da više voli da ona izabere, nego da je neko odbije. 

Lea: Mora imati tri Porschea. Avaz

Dvoje mladih pričaju i o ljubavi, zaljubljivanju i otkrivaju čime ih može osvojiti suprotan spol. Može li poznatu jutjuberku osvojiti najjači jutjuber na Balkanu Baka Brase, Lea odgovara: 

- Kad bude imao tri Porschea, i to treći da bude bijeli, neka mi se javi - odvažno je poručila. 

Hoće li Lea i Sergej udružiti snage i snimiti pjesmu ili samo spot ili je možda na pomolu nova ljubav na sceni, pogledajte u videu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.