ZBOG KORONAVIRUSA

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odgodili vjenčanje

Rodrigez zaprosio 50-godišnju latino divu u martu 2019. na pješčanoj plaži

Lopez i Rodrigez: Trebali se vjenčati ovo ljeto. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

24.4.2020

Kako je potvrdio zaručnik latino dive i bivši profesionalni sportista Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez), on i Dženifer (Jennifer) Lopezdonijeli su odluku zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu i odgodili svoje vjenčanje, koje je trebalo biti održano ovog ljeta.

Dugo su tražili idealan datum, vrijeme kada latino diva Dženifer Lopez neće biti zasuta obavezama poput snimanja filma ili koncertne turneje, i dogovor je pao kako će se njihovo vjenčanje održati ovog ljeta. No, kako je otkrio nekadašnja zvijezda bejzbola, zbog pandemije koronavirusa sve su odgodili, te su sada otvoreni za alternative koje će uključivati i socijalnu distanciranost.


Rodrigez zaprosio 50-godišnju latino divu u martu 2019. na pješčanoj plaži. Agencije

-Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve smo stavili na čekanje, pa ćemo vidjeti gdje će nas svijet odvesti. Ovo je očito vrijeme bez presedana, a sigurnost nam je najvažnija, kako za nas, tako i za one najmanje - otkrio je Aleks Rodrigez gostujuću u šou "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Inače, 44-godišnji Rodrigez zaprosio je 50-godišnju latino divu u martu 2019. na pješčanoj plaži, darujući joj dijamantni zaručnički prsten, čija se vrijednost procjenjuje na oko milion dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.