PRIJATELJI

Ana Rucner fotografijom s Vladom Kalemberom otkrila razlog za slavlje

Zbog pandemije koronavirusa nisu mogli organizirati slavlje

Rucner i Kalember: U dobrim odnosima i nakon razvoda. Agencije

Avaz.ba

26.4.2020

Iako u braku nisu već šest godina, violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember jedan su od rijetkih primjera bivših supružnika koji su i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima, a jedan od zasigurno glavnih razloga takve odluke je i njihov 13-godišnji sin Darian. Koliko dobro funkcioniraju i nakon razvoda, svjedoči i Anina posljednja objava na Instagramu posvećena upravo Vladi.

- Sretan rođendan, Vlado! Neka nova vremena, ali prijateljstvo vječno. Živio - stoji ispod vesele fotografije bivših supružnika. 

Iako zbog trenutne situacije s koronavirusom ne mogu organizirati slavlje povodom pjevačevog 68. rođendana, Ana i Vlado su, osigurani zaštitnim maskama, odlučili nazdraviti uz kafu na otvorenom. Njihova zajednička fotografija razveselila je brojne pratioce koji su u komentarima pjevaču uputili čestitke povodom rođendana.

Inače, o odnosu s bivšom suprugom Vlado je iskreno pričao i prije nekoliko mjeseci za "Avaz" kada je, između ostalog, rekao i kako je najljepša stvar iz njihovog odnosa upravo sin Darian.

- Ana i ja smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost - rekao je tada pjevač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.