ESTRADA

Đorđe David nakon korone ponovo u bolnici

Potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo

Đorđe David. Arhiva

Avaz.ba

1.5.2020

Đorđe David (55) nedavno je pobijedio koronavirus, a sada je imao novu nezgodu - slomio je nogu. Pratitelje na društvenim mrežama obavijestio je da je ponovo u bolnici.

- Etooooo... Slomih nogu!!! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina!!! Jedan mali stepenik... I to je to! - napisao je jedan od članova žirija "Zvezda Granda" u opisu snimka koji je podijelio na Instagramu te je dodao:

- Kad te hoće, onda te hoće... A taman smo se riješili koronavirusa - poručio je u videu prije nego što je pokazao nogu u gipsu.

Kasnije je otkrio i kako je došlo do nezgode. 


 

Đorđe David. Arhiv

 - Bio sam na snimanju "Jutarnjeg programa" i dok je trajalo telefonsko uključenje, zamoljen sam od organizatora da pomaknem auto. Da bih bio ekspeditivan, potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo. Nastavio sam dalje, na povratku u studio sam trčao, nisam imao pojma da sam slomio nogu. Bilo mi je bitno da me zglob ne boli - rekao je David za "Blic" te dodao kako je tek kada je došao u stan, shvatio da mu je natekla noga pa je otišao u bolnicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.