ŠOKIRAO FANOVE

Metju Peri prekinuo sa 21 godinu mlađom

U dobrim su odnosima, prijateljskim i svako je odlučio ići svojim putem, navode strani mediji

Peri: Opet sam. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

3.5.2020

Glumac Metju Peri (Matthew Perry, 50) prekinuo je vezu s djevojkom Moli Harvic (Molly Hurwitz), s kojom je bio dvije godine. Vijest je šokirala njegove fanove zato što su zvijezda serije "Prijatelji" i 29-godišnja menadžerica tek prije nekoliko mjeseci potvrdili da su skupa, a sada je ljubavi došao kraj.

- Prekinuli su nedavno. U dobrim su odnosima, prijateljskim, i svako je odlučio ići svojim putem - navode strani mediji.

Par se upoznao prije dvije godine, a prvi put su ulovljeni zajedno tek krajem 2019. godine. Moli mu je bila velika podrška u borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu.


Moli i Metju: Provodili dosta vremena zajedno. Agencije

- Moli i Metju provode dosta vremena zajedno. Ona ima čudan smisao za humor i odmah su kliknuli. Nije zainteresirana za slavu i ne voli zabave, što je vrlo dobro za Metjua - rekao je svojevremeno izvor blizak paru.

Potražio je pomoć još za vrijeme snimanja popularne serije i prijavio se u kliniku kako bi se riješio poroka. Zbog toga se u posljednjoj sezoni serije pojavljivao manje nego u prethodnima. Kako bi se riješio ovisnosti o "vikodinu", bio je na 28-dnevnom programu, koji mu je uveliko pomogao, a kilaža mu se stalno mijenjala pa je u jednom periodu spao na svega 65 kilograma.

Prekid još nisu službeno potvrdili, a Metju je zbog pandemije koronavirusa sam u izolaciji. Zbog Moli se pridružio i Instagramu i tako potpuno izludio svoje pratioce zato što im je često otkrivao detalje o novom serijalu "Prijatelja".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.