USKORO DOKUMENTARAC

Nova serija o Dajani razbjesnila prinčeve: Četiri puta se htjela ubiti

Priča će pratiti borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak sa princom Čarlsom i bolno djetinjstvo

Princeza Dajana: Uskoro nova serija o njenom životu. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

3.5.2020

Prinčevi Vilijam (William, 37) i Hari (Harry, 35) suočit će se uskoro s novom patnjom, piše "Daily Mail". Na Netflixu izlazi kontroverzni dokumentarac "Being Me: Diana", koji prati životne turbulencije njihove pokojne majke, princeze Dajane (Diana).

Dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala oduzeti sebi život čak četiri puta. Producenti planiraju četiri nastavka, a priča će pratiti borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak sa princom Čarlsom (Charles, 71) i bolno djetinjstvo.


Princ Hari i princ Vilijam. Agencije

- Vilijam i Hari bit će veoma zrujani i bijesni - rekao je za britanske medije anonimni izvor.

Netflix je već sarađivao sa princom Harijem, a on i supruga Megan (Meghan, 38) trenutno vode pregovore sa streaming servisom u vezi s budućim projektom pa se šuška kako će ovaj dokumentarac narušiti njihove odnose.

Dokumentarac koji se priprema, navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.