GLUMCI I ŽIVOT

Džoging, džoging Antonija Banderasa kroz Marbelju

Banderas: Latino zavodnik. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

5.5.2020

Glumca Antonija Banderasa (59) kamere su „ulovile“ u neprepoznatljivom izdanju nakon što je pojurio na trčanje čim su španske vlasti ublažile zabrane zbog koronavirusa.

Vježbao je u gradu Marbelji u sportskim tajicama i jakni, a na glavi je imao kačket na kojem piše AB, odnosno njegovi inicijali.

Latino zavodnik koji sada ima dugu sijedu bradu očito je htio da ga niko ne prepozna, ali to mu nije pošlo za rukom. Kada je primijetio kamere, počeo je lice prekrivati rukama.


Banderas: Održava formu. Agencije

Iskoristio je priliku za trčanje jer su vlasti dopustile da odrasli šetaju ili se bave sportom između 6 i 10 te od 20 do 23 sata. Inače, Španac se izolirao u vili u Marbelji s djevojkom, savjetnicom za ulaganja Nikol Kimpel (Nicole, 38), s kojom je u vezi od 2014.

Banderas se zaljubio u nju ubrzo nakon raspada njegovog drugog braka s glumicom Melani Grifit (Melanie Griffith, 62). Iznenadio je javnost nakon što je priznao kako mu je bivša supruga, čak i nakon razvoda, ostala bliska prijateljica i porodica, piše "Daily Mail".

- Mogu slobodno reći da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još moja porodica, Dakota, Stela (Stella) i Aleksander (Alexander) - rekao je tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.