PONOVO ZAJEDNO

Nakon izolacije s Demi Mur, Brus Vilis opet u zagrljaju sadašnje supruge

Nova porodica Brusa Vilisa ostala je u Los Anđelesu, udaljena od njega skoro 1.500 kilometara jer su putovanja širom zemlje u tom trenutku već bila strogo zabranjena

Brus opet u Eminom zagrljaju. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

6.5.2020


Holivudski glumac Brus Vilis (Bruce Willis) spletom nesretnih okolnosti u karantini je završio s bivšom suprugom Demi Mur (Moore), dok je njegova sadašnja supruga Ema (Emma) Heming ostala sama s njihovo dvoje male djece. Njihovoj razdvojenosti napokon je došao kraj

Kada je početkom aprila otputovao na svoj nekadašnji ranč u Ajdaho, koji dijeli s prvom suprugom Demi Mur, kako bi tamo proveo karantinu, Vilis nije ni slutio što će mu se dogoditi. Kroz nekoliko dana na imanju se trebala pridružiti supruga Ema Heming i dvije male kćerkice, no to se nikada nije dogodilo.


Brus se posvetio svojim starijim kćerkama, koje dijeli s Demi. Instagram

Zbog nesretnog slučaja u parku kada je jedna od Eminih kćerkica u parku pronašla korištenu iglu pokušala se ubosti nakon čega je hitno završila na pretragama. Nova porodica Brusa Vilisa ostala je u Los Anđelesu, udaljena od njega gotovo 1.500 kilometara jer su putovanja širom zemlje u tom trenutku već bila strogo zabranjena.

Za to vrijeme Brus se posvetio svojim starijim kćerkama koje dijeli s Demi i još jednom dokazao koliko je dobar prijatelj s bivšom suprugom.

No, sada, kada su mjere zaštite od koronavirusa malo popustile, na ranču im se napokon pridružila Ema s osmogodišnjom Mejbel (Mabel) i petogodišnjom Evelin (Evelyn). Čini se kako se ova velika porodica ujedinila baš na vrijeme kako bi zajedno proslavili Evelinin šesti rođendan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.