NIJE IM TEŠKO

Ecija Ojdanić i Slavko Sobin pokazali kako se snalaze s motikom u ruci

Prije njih su se biljkama i zemlji u izolaciji posvetili i brojni drugi poznati

Slavko Sobin i Ecija Ojdanić. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

7.5.2020

Hrvatski glumci Ecija Ojdanić i Slavko Sobin kada nisu posvećeni ulogama, predstavama ili filmu, ne ljenčare. Poput još mnogih poznatih, vrijeme krate na najljepši mogući način, sadeći voće, povrće, cvijeće i začinsko bilje.

Ecija Ojdanić nakon 96 dana dočekala je dolazak u voljeni kraj - Dalmatinsku zagoru i susret s roditeljima, mamom Milenkom i tatom Petrom. Zadnjih dana uživa i pokazuje kako je vješta s motikom, trimerom za živicu, a na društvenim mrežama poručila je „djevojka sa sela“.


-Dok kopaš rade ruke, rade noge, radi stražnjica, sve. Fitness u prirodi - poručila je u videu.

Njen mlađi kolega Slavko Sobin u karantini je učio italijanski, trenirao, a i on se uhvatio rada sa zemljom.

-Ništa slađe nego pomoć zemlji da nas hrani - poručio je pored fotografije, a u komentarima je otkrio da je posadio grašak, mrkvu, luk, cvjetaču, kelj, rotkvicu, celer, krumpir, ciklu, blitvu i jagode. Neki pratitelji su se u komentarima našalili da i kod njih u vrtu ima posla.


Slavko Sobin u vrtu. Instagram

Ecija i Slavko nisu jedini. Prije njih su se biljkama i zemlji u izolaciji posvetili i brojni drugi poznati. Među njima su Enis Bešlagić, Sandra Perković, Ivana Banfić, Nevena Rendeli Vejzović i Ornela Vištica koja je nedavno za Gloriju izjavila:

-Sada me opušta i smiruje fizički rad. Istinski u tome uživam pa sam svaki dan satima u vrtu. Telefon uzimam u ruke nakon što završim s poslom jer za mene je taj mali doticaj s prirodom istinsko bogatstvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.