ŽESTOKO

Karleuša zaratila s Arkanovom kćerkom: Tata ti je nišanio po starima i mladima

Razmijenile riječi na Instagramu

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović. Agencije

Avaz.ba

11.5.2020

Nakon što je Anastasija Ražnatović, kći turbofolk pjevačice Svetlane Ražnatović i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, poslala poruku političarima u Srbiji navodeći da je s "četiri godine imala četiri puške uperene u glavu", na nju se žestoko obrušila Jelena Karleuša.   

- Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćer baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kad je imala četiri godine. Policija ne nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado. I povlačio oroz. Zbog tate Arkana su mnoga djeca siročad i to je svima jasno. Kao kći policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina, stajem u odbranu policije - napisala je između ostalog Karleuša u opširnoj objavi na Insta storyju.

Obračun Karleuše i Anastasije Ražnatović na Instagramu. Instagram

Anastasija joj nije ostala dužna te joj je poručila da "ne moralizira i ne glumata" te je podbola u vezi "performansa koji je snimila svom ljubavniku", pozivajući je da ga objavi na YouTubeu, pa će možda biti ispred nje na trendingu. 

Obračun Karleuše i Anastasije Ražnatović na Instagramu. Instagram

"Vidim da mi se kći ratnog zločinca obraća opet", započela je Karleuša svoj odgovor u kojem je Anastasiji poručila da njena (Karleušina) "pi*** bolje pjeva od tebe, ljepša je od tebe i ima više talenta i karizme".

"Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna što je trending pa mora zarađivati pjevajući po romskim svadbama i po grčkim kafićima", napisala je također. 

Obračun Karleuše i Anastasije Ražnatović na Instagramu. Instagram

Anastasija je raspravu okončala zaključujući da joj je ispod časti raspravljati se s njom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.