IZA KULISA

Djevojka zbog koje je Brenin sin smršavio čak 54 kilograma

Sandra je iz Brusa, a u Beogradu studira i radi kao šminkerica

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković. Agencije

Avaz.ba

13.5.2020

Mlađi sin Lepe Brene (59), Viktor Živojinović (22,) u roditeljsku vilu na Bežanijskoj kosi doveo je djevojku Sandru Miljaković (26), s kojom je u vezi nepunih godinu dana, tvrde mediji u Srbiji.

Njih dvoje odlučili su da žive u jednom dijeku kuće, koji uveliko renoviraju i opremaju, pa su proteklog vikenda viđeni kako kupuju namješta. Brenina nova snaha je iz Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost i radi kao šminkerica. I navodno uveliko šminka buduću svekrvu za sva njena javna pojavljivanja.

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje riješio drastično smršaviti. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspio da skine čak 54 kilograma – priča dobro obaviješten izvor za medije u Srbiji i dodaje da se mladi par odlučio za zajednički život tokom pandemije korone. 

 


Lepa Brena sa sinom Viktorom. Instagram

Također dodaje:

– Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umijećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih. Kod Brene i Bobe ima dovoljno mjesta za sve, Viktoru su već namijenili dobar dio vile u kojem on boravi sa Sandrom. Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Riješili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili novi namještaj. Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio – priča izvor i dodaje da najmlađi Živojinović još ne planira brak iako je zaljubljen "preko ušiju". 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.