SVIJET SLAVNIH Pjevačica iznenadila javnost svojom transformacijom

Kako izgleda novi život "prepolovljene" Adel

Pjevačica je u međuvremenu službeno finalizirala i razvod od poduzetnika Sajmona Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Anđela

L. K. P. / Avaz.ba

Adel: Nedavno proslavila 32. rođendan

Foto: Instagram


Prošle su dvije sedmice otkako je engleska pjevačicaAdel (Adele), baš na svoj 32. rođendan, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pokazala rezultate dramatičnog mršavljenja, ali zanimanje javnosti za njenu novu, vitku figuru i dalje ne jenjava.

Višestruka dobitnica Gremija doslovce se "prepolovila" zahvaljujući redovnom vježbanju i rigoroznoj dijeti po kojoj je u organizam unosila samo 1000 kalorija na dan, prenosi "The Mirror".

  • Adel sa kolegama

    Adel sa kolegama

    Foto: Instagram


Pjevačica je u međuvremenu službeno finalizirala i razvod od poduzetnika Sajmona (Simon) Koneckog, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Anđela (Angel). No kako zapravo izgleda njen novi život?

- Savršeno je zadovoljna trenutnom situacijom. Uživa u pozitivnim reakcijama i komplimentima koji joj stižu sa svih strana. Fokusirana je na stvaranje novog albuma i očuvanje vlastitog zdravlja. Ne treba joj muškarac da bi bila sretna pa i ne razmišlja o novoj vezi. Anđelo joj je prioritet i apsolutno je posvećena majčinstvu - otkrio je izvor blizak Adel.

 
  • Adel nekad i sad

    Adel nekad i sad

    Foto: Instagram


A uprkos razvodu, slavna pjevačica i Sajmon ostali su u odličnim odnosima i zajedno se brinu o sinu - štaviše, dječakov otac živi preko puta bivše supruge jer želi biti maksimalno prisutan u njegovom životu.

- Oboje su nevjerojatno civilizirani, roditelji poput njih trebali bi biti uzor svima - hvale ih prijatelji.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na