PLAVA KRV

Princ Hari je izgubljen, nema ni prijatelja ni posla u Americi

Njegova supruga Megan osjeća olakšanje dolaskom na "svoju teritoriju" i udaljavanjem od Britanije kojoj nikako nije mogla da se prilagodi

Princ Hari i Megan Markl. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

15.5.2020

Nekoliko mjeseci nakon što je napustio Ujedinjeno Kraljevstvo, princ Hari (Harry) priznao je da je u domovini svoje supruge Megan Markl (Meghan Markle) usamljen.

Izvori bliski Hariju ispričali su novinarima da je princ u SAD-u veoma usamljen jer nema prijatelje, a širenju kruga prijatelja nimalo ne pomaže karantina u kojoj se Amerika još uvijek nalazi. Princ Hari u Los Anđelesu nema društvo, a budući da trenutno ne radi ništa, veoma se loše osjeća, navode izvori.


Princ Hari i Megna Hari: Novi problemi na pomolu. Agencije

On i Megan nedavno su se preselili u Los Anđeles iz Toronta. Navodno su to napravili kako bi bili bliže Meganinoj mami, a trenutno žive u unajmljenoj vili koju im je pomogla da pronađu Opra Vinfri (Oprah Winfrey). Princu osim društva nedostaju i vojne obaveze na koje je navikao posljednjih godina.

Istovremeno, njegova supruga Megan osjeća olakšanje dolaskom na "svoju teritoriju" i udaljavanjem od Britanije kojoj nikako nije mogla da se prilagodi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.