INTIMNI TRENUCI

Ko je snimio poljupce Bena Afleka i zgodne Kubanke

Svaki korak 32-godišnje Kubanke i 47-godišnjeg holivudskog glumca posebno se prati, baš kao i svaki detalj njihove ljubavne veze

Aflek i zgodna Kubanka uživaju u ljubavi. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

15.5.2020

Ben Aflek (Affleck) i Ana de Armas odlučili su da svoju zaljubljenost podijele sa svijetom, pa su intimne trenutke na kojima se ljube snimili i te snimke ustupili za novi spot grupe „Residente“ pod nazivom „Antes Que El Mundo Se Acabe“.

Svaki korak 32-godišnje Kubanke i 47-godišnjeg holivudskog glumca posebno se prati, baš kao i svaki detalj njihove ljubavne veze.


Snimke ustupili za novi spot grupe „Residente“ pod nazivom „Antes Que El Mundo Se Acabe“. Agencije

Članovi grupe poželjeli su na svoj način obilježiti pandemiju koronavirusa, u kojoj su se i sami zatekli, zato su zatražili ljude širom svijeta da s njima podijele svoje poljupce. Među njima se našao i slavni holivudski par koji je vruće poljupce izmijenio u kalifornijskoj pustinji, a snimka je nastala na rođendan slavne kubanske glumice.

Osim njih, u spotu se pojavila i glumica Zoi Saldana (Zoe) sa svojim suprugom Markom Peregom (Marc).

Svoje poljupce podijelili su i parovi iz Meksika, Portorika, Njemačke, Poljske, Indonezije, Italije....

Aflek i Armas upoznali su se u novembru 2019. na snimanju zajedničkog filma „Deep Water“, a ubrzo nakon toga snimljeni su na romantičnom odmoru na njenoj rodnoj Kubi, ali i Kostariki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.