NOVI ŽIVOT

Pjevačica Sia usvojila dva tinejdžera

Beskrajno sam ponosna što sam dobila priliku pružiti im siguran dom pun ljubavi - rekla je

Australska pjevačica Sia. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

21.5.2020


Australska pjevačica Sia, vlasnica megahitova "Chandelier" i "Cheap Thrills", važi za jednu od najtajanstvenijih zvijezda koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, no detalji koje je nedavno otkrila u jednom intervjuu oduševili su i raznježili njene fanove.

Ova 44-godišnja muzičarka gostovala je u radio emisiji "Kyle and Jackie O show" i progovorila o svojoj novoj, roditeljskoj ulozi. Naime, Sia je otkrila da je prošle godine usvojila dva tinejdžera koji su u svojim mladim životima prošli vrlo bolan i trnovit put, prenosi "Daily Mail".


Sia je bila u braku sa producentom Erikom Andersom Langom. Agencije

- Beskrajno sam ponosna što sam dobila priliku pružiti im siguran dom pun ljubavi... Promijenili su 18 domova za nezbrinutu djecu i nikad nisu osjetili stabilnost. Tek im je 19 godina, a već su prošli kroz nezamislive traume - izjavila je.

Pjevačica, koja je ujedno i autorica nekih od najvećih hitova koje su izvele Bijonse (Beyonce), Rijana (Rihanna), Britni Spirs (Britney Spears) i Keti Peri (Katy Perry), s novom porodicom trenutno boravi u Los Anđelesu, a u karantini je objavila i novi singl "Together", koji će se naći na soundtracku filma "Music".

Sia je bila u braku sa producentom Erikom (Eric) Andersom Langom (39) od 2014. do 2016. godine i nisu imali zajedničku djecu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.