TV SVIJET

Bizarni šou: Takmiče se ko će kandidatkinji napraviti dijete

Kristi je razvedena i još nije rodila pa je odlučila učestvovati u ovom šou jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat

Scena iz šoua. Instagram

Avaz.ba

22.5.2020

Televizija Fox osmislila je dosad najbizarniji šou ikad, a na to ih je potaknuo porast gledanosti starih rijalitija koji su se emitirali. U showu "Labor of Love" čak 15 muškaraca tamiči se ko će napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristi Kecmen  (Kristy Katzmann, 41). Šou vodi Kristin Dejvis (Davis, 55), koja se proslavila ulogom  Šarlote (Charlotte) u hit seriji  "Seks i grad".

Kristi je razvedena i još nije rodila pa je odlučila učestvovati u ovom šou jer želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat. Uvijek je na prvo mjesto stavljala karijeru, ali sada bi željela upoznati muškarca svog života, odnosno oca djeteta. 

- Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati obitelj, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom - ispričala je Kristi.


Kristi Keman i Kristin Dejvis. Instagram

U prvoj epizodi šoua muškarci čekaju u redu da doniraju spermu u čašu. Voditeljica im tada objašnjava da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi njihov daljnji ostanak u showu. Muškarci sve do tog trenutka nisu znali da će morati to učiniti pa su im riječi voditeljice bile šok. No, naposljetku su pristali.

- Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali - ispričala je zvijezda šou.

Međutim, sperma nije jedini bitan aspekt ovog bizarnog realityja. Muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na nekolicinu djece. Također, spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove. Svakog tjedna jedan natjecatelj napušta show. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.