LJUBAVNI TROKUT Rivalke razmijenile nekoliko rečenica

Dženifer Aniston samo je jednom srela Anđelinu Đoli: Šta joj je tada rekla

Rekla sam da je Bred jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti, kazala je Aniston

Avaz.ba
23.05.2020 22:06

Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) samo je jednom srela Anđelinu Đoli (Angelina Jolie), kolegicu zbog koje je ostavio Bred Pit (Brad Pitt).

Dženifer i Bred razveli su se 2005., nakon pet godina braka. Ona je u to vrijeme snimala posljednju sezonu "Prijatelja", dok je on s Anđelinom snimao "Gospodina i gospođu Smith".  

Netom prije početka snimanja filma, Dženifer je upoznala Anđelinu i to na parkingu. 

- Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Bred jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti - ispričala je svojevremeno Aniston za "Vanity Fair".

  • Aniston i Pit: Razveli se 2005. godine
    Aniston i Pit: Razveli se 2005. godine Foto: Agencije

Na njenu žalost, želja joj se i ispunila. Bred i Anđelina dobro su se zabavljali do svog razvoda 2015. godine. Da su se pojavili problemi u braku između Dženifer i Breda, bilo je jasno kad su prestali pratiti jedno drugo na premijere i zabave. Tada su se pravdali radnim obvezama, ali nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su ono o čemu se šuškalo te podnijeli papire za razvod.

Godinu poslije intervjua koji je Aniston dala za "Vanity Fair", "Vogue" je isto pitanje postavio Anđelini, koja je ranije tvrdila da se nikad nisu upoznale. No tada je promijenila priču.

- Ali... Pitali ste me jesam li ikad upoznala Dženifer i rekla sam ne. Upoznala sam, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pored druge, kratko se pozdravile, rukovale. Nije to bilo upoznavanje na kojem smo sjele i popričale - rekla je tada.

  • Pit i Đoli: Snimali "Gospodin i gospođa Smith"
    Pit i Đoli: Snimali "Gospodin i gospođa Smith" Foto: Agencije

Na pitanje bi li htjela tako upoznati Aniston, odgovorila je: "To bi trebala biti njena odluka, ja bih to podržala."

Taj se susret do danas nije ostvario. S druge strane, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG Dženifer i Bred su se sreli, a njihov susret bio je prilično srdačan i izazvao veliku medijsku pažnju.

Komentari

NA VRH