LJUBAV

Zavodnik iz serije "La Casa de Papel" u vezi sa Tatjanom iz Srbije

Pedro Alonso u seriji "La casa del papel". YouTube

Avaz.ba

25.5.2020

Španski glumac Pedro Alonso (48) domaćoj publici vjerovatno najpoznatiji kao Berlin iz serije "La casa del papel", a njegovo srce već dugo pripada jednoj Srbijanki, rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umjetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvijezda, Pedro nema pretjeranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom djevojkom srbijanskom umjetnicom Tatjanom Đorđević.

 - Nije mi da budem milioner, ne žudim da budem zvijezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu - rekao je za hrvatsku "Gloriju" Alonso.

- U mladosti sam bio vrlo depresivan, a u 33. sam se naprosto slomio. Nisam vjerovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promjenim svoj život. Kao mladić sam htio sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam - objašnjava glumac.

Umjesto glumi, posljednjih mjeseci više se posvetio drugim interesovanjima, a to su trenutno pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebao da objavi njegov debitantski roman.

Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom djevojkom, srbijankom hipnoterapeutkinjom Tatjanom Đorđević, čije je umetničko ime Tixie Jambass, a kako ona izgleda pogledajte u nastavku teksta.


Pedro i Tatjana slikaju u slobodno vrijeme. Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.