SVIJET SLAVNIH

Glasine se brzo šire: Ko je otac Kloi Kardašijan

Neki smatraju da zvijezda "Keeping Up With The Kardashians" samo želi izgledati isto kao i njene starije sestre Kortni i Kim

Kloi Kardašijan. Instagram

Avaz.ba

26.5.2020

Novi izgled Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) tema je na gotovo svim društvenim mrežama, portalima i forumima. Naime, na "selfieju" koji je objavila prije tri dana pratioci tvrde da izgleda potpuno drugačije.

Neki su je prozvali da izgleda kao druga osoba svake godine uspoređujući njeno sadašnje lice sa starim slikama i tvrdeći da ga je promijenila operacijom. U odbranu rijaliti zvijezde stali su njeni fanovi, koji su iznijeli brojne teorije o tome zašto tako izgleda. 

Jedan  je sugerirao da zvijezda "Keeping Up With The Kardashians" samo želi izgledati isto kao i njene starije sestre Kortni i Kim ( Kourtney). Na forumu je napisao da Kloi mrzi stvari koje je razlikuju od njenih sestara.

Neki su, zasigurno dokoni koji baš i nemaju pametnija posla, otišli i korak dalje pozivajući se na glasine o tome da Kloi nema istog oca kao ostale sestre. Čak i prije operacija i fotošopa, uvijek se razlikovala od ostalih sestara, tvrde neki fanovi. 


Kloi Kardašijan. Agencije

Glasine koje su se i ranije pojavile govore o tome da je Kloi kćerka bivše zvijezde američkog nogometa O. J. Simpsona, zbog čega navodno ne izgleda kao ostatak njene porodice. Simpson je bio vrlo blizak prijatelj s Kloinim roditeljima Robertom Kardašijanom i Kris Džener (Jenner). On je demantirao te glasine na Twitteru, a pratiteljima je rekao da ga Kris nikad nije privlačila.   

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.