TV LICA

Zoran Šprajc mora usporiti da bi sačuvao zdravlje

Javili mu se brojni fanovi koji mu poručuju da ne odustaje od svog cilja

Šprajc: Pohvalio se rezultatima. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

27.5.2020

Na sebi svojstven način, uz dozu humora popularni voditelj Zoran Šprajc pohvalio se kako je u posljednjih nekoliko mjeseci, koliko je bio na bolovanju, uz strogo propisanu dijetu uspio postići dugo željen izgled.

Nakon što je tri mjeseca proveo na bolovanju zbog novog srčanog udara koji ga je umalo koštao života, Šprajc je odlučio poduzeti drastične mjere i zauvijek odbaciti poroke koji su ga doveli do tog stanja.

-Drugi infarkt se "vratio" zato što tvrdi, "zdraviji način života" ne podrazumijeva tri kutije cigareta dnevno, radno vrijeme od 11 do 23 sata i stres razine 100. Ne postoji makro-mikro-bio salata koja će u tim uslovima smanjiti rizik od srčanog udara - rekao je Zoran Šprajc i objasnio kako mu je napokon jasno da mora usporiti kako bi sačuvao zdravlje.


Zoran Šprajc: Poznati voditelj. Agencije

Nov način života uključio je i strogo prepisanu dijetu, koje se popularni RTL-ovac uspješno drži već mjesecima, a rezultati ne manjkaju. Koliko je kilograma istopio pažljivijim biranjem obroka Šprajc je pokazao u novoj Instagram objavi koja je istovremeno nasmijala, ali i inspirirala gledatelje.

-Potegao sam do Broda samo da probam još jednom obući svoju traper jaknu koju sam zadnji put nosio i ondje ostavio prije 7 godina. I uspio sam, čak mi i dobro stoji - pohvalio se voditelj RTL Direkta, a onda dodao:

"Naravno s trapericama to nisam uspio, pa sam morao kupiti nove."

U komentarima su mu se javili brojni fanovi koji mu poručuju da ne odustaje od svog cilja ka zdravijem životu, a neki su i sami prepričali svoja iskustva sa skidanjem godinama nakupljenih kilograma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.