MUZIKA I ŽIVOT

Đorđe David očajan, prijete mu ubistvom i silovanjem maloljetne kćerke

Za sebe se ne plašim, plašim se za dijete - rekao je

Đorđe David: Prijete mu na društvenim mrežama. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

27.5.2020

Đorđe David na nedavnom snimanju "Zvezda Granda", prvom nakon vanredne situacije, progovorio je o stravičnim prijetnjama koje dobija nakon oporavka od koronavirusa. Članu žirija, kako se navodi, stizale su poruke jezivog sadržaja, a pošiljaoci nisu štedili ni njegovu maloletnu kćerku.

-Skotovi koji tvrde da sam ja folirao bolest, da sam dobio dobre pare za to. Mrze me iz meni nepoznatih razloga. Nikad nikome nisam zlo nanio, iako mi žele da umrem, da me prebiju kada me sretnu na ulici. Prijete mi da će me ubiti, da mi siluju moju maloljetnu kćerku... Uprkos tome, ja im želim sve najbolje u životu i da im niko nikad na njihovim društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne desi u zdravstvenom smislu ono što se desilo meni, zato što bi oni definitivno psihički pukli i otišli u vražju mater -  ispričao je on, koji se zbog svega obratio i policiji za pomoć. 


Đorđe David: Slučaj prijavio policiji. Agencije

-U principu, za sebe se ne plašim, jer sam dovoljno spreman da mogu da se suprotstavim dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dijete je ipak centar svijeta i moje dijete je nešto za šta bih bio sperman da ubijem, ali bez razmišljanja i mrtav hladan da se prijavim u policiji da sam ubio idiota koji mi je oštetio dijete. Ne dao mu Bog, naravno - istakao je za srbijanske medije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.