IZA KULISA Pjevačica otvorila dušu

Rada Manojlović: Jedva sam se spasila od djevojke, htjela je sa mnom u kabinu

Jedva sam uspjela da pobjegnem

Avaz.ba

Rada Manojlović

Foto: Arhiva


Rada Manojlović otvorila je dušu pa za medije u Srbiji  navodno otkrila kako nije nije bila meta samo navalentnih muškaraca već i jedne žene, prenosi "Kurir".

- Nedavno mi se desila nevjerovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pjevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vrijeme motala oko mene. Bila je i zgodna i lijepa, "brutalno" je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pjevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamjerila. Mislila sam da je moj fan i da je sretna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletjela u WC. Stala je ispred vrata i nije htjela da me pusti. Šokirala sam se!" - rekla je pjevačica, pa dodala da je devojka bila izuzetno navalentna, te da joj nije dala da izađe iz toaleta.

  • Rada Manojlović

    Rada Manojlović

    Foto: Arhiva


- Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: "Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo.". Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspjela da je odgurnem i pobjegnem! - ispričala je Rada.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na