SVIJET SLAVNIH

Krisi Tajgen vadi silikone iz grudi: Jedva čekam da zaspim na trbuhu

Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja

Krisi Tajgen. Agencije

Avaz.ba

27.5.2020

Nekadašnja manekenka Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) u jeku pandemije iznenadila je javnost objavom kako žali što je prije desetak godina ugradila silikone u svoje grudi. Tada je objasnila da će ih prvom prilikom ukloniti.

Kako je i najavila, Krisi odlazi pod nož. Čekala je da se stanje oko pandemije koronavirusom malo smiri, te se naručila na hirurški zahvat u kojem će ukloniti davno ugrađene silikone iz grudi. Prije odlaska u kliniku, morala se testirati na koronavirus.

- Nakon što sam objavila da sam se testirala na koronavirus, mnogi su se zabrinuli i znatiželjno pitali zašto to radim. Zanima vas na kakvu operaciju idem, što je razumljivo. Već sam ranije pisala da bih voljela ukloniti silikone iz svojih grudi. Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vrijeme da ih maknem. Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja, spavati okrenuta na trbuh s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! No ne brinite, bit će sve dobro. I dalje ću imati grudi, ali bit će to prava masna naslaga, što grudi na koncu i jesu - zaključila je 34-godišnjakinja.


Krisi Tajgen. Agencije

O svom je zahvatu i iskustvu s plastičnom operacijom ranije je rekla:

- Prije desetak godina otišla sam operaciju grudi. Bilo je to u mojim ranim 20-ima. Učinila sam to da bih podigla samopouzdanje i bolje se osjećala dok poziram u bikinijima i donjem rublju za razne magazine ili na pisti. Onda su došla djeca i moje tijelo se promijenilo. Mlijeko i dojenje promijenili su moje grudi. Danas bih rado izvadila silikone i eventualno podigla grudi da ljepše stoje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.