SEKS SIMBOL

Bila je gola u "Plavoj laguni" prije 40 godina: I danas je "bomba"

Na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u neonsko narančastom bikiniju i ponosno pokazala isklesanu figuru

Šilds: Pratioce ostavila bez teksta. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

27.5.2020

Glumica Bruk Šilds (Brooke Shields, 54)proslavila se u filmu "Plava laguna" koji će ovih dana proslaviti 40. rođendan od prvog prikazivanja. Iako je glumica i sama tada još bila maloljetna u filmu je snimala golišave scene, a do kraja desetljeća stekla je status seks simbola. No, i danas se nije ništa promijenilo, jer Šilds i dalje žari i pali.


Bruk Šilds. Instagram

Na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u neonsko narančastom bikiniju i ponosno pokazala isklesanu figuru. U opisu fotografije istaknula je kako poziva sve da joj se priključe u vježbanju kod kuće.



Šilds: Pokazala figuru. Instagram

- Kako je moguće da tako dobro izgledaš? Predivna si. Baš si prava inspiracija - pisali su joj pratitelji u komentarima.


Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik djevojke koja je odrasla na pustom otoku. Publiku diljem svijeta oduševila je kada se u filmu pojavila potpuno gola.


Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije deset godina je iznenadila publiku kada je priznala kako je bila djevica do svoje 22. godine.



Bruk Šilds u filmu "Plava laguna" prije 40 godina. Agencije

Film je u to vrijeme podignuo puno prašine, a mnogi su ga okarakterizirali kao dječju pornografiju pa je Shields morala svjedočiti kako ju je u škakljivim scenama zamjenjivala odrasla dvojnica.

No, film nije bio početak pomalo kontroverzne karijere maloljetne Brooke. Njena majka, Teri (Terry) Šilds dopustila je 70-ih da kao 11-godišnjakinja Bruk igra prostitutku u jednako kontroverznom filmu "Pretty Baby".

O poremećenim odnosima s vlastitom majkom svjedoči i činjenica kako ju je kad je imala samo 10 godina majka natjerala da pozira gola, a fotografije su objavljene u časopisu "Sugar And Spice", jednoj od publikacija "Playboya". Sporne fotografije i danas kruže internetom, a koriste se i kao primjer jedne od najpoznatijih zloupotreba djece u Holivudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.