PORUKE

Severina: Pola je godine od odvajanja dječaka iz njegovog doma

Severina. Arhiva

Avaz.ba

28.5.2020

Severina je danas objavila snimku izvedbe pjesme "Rođeno moje" s koncerta u Zagrebu, koji je održala nedugo nakon što je nepravomoćnom presudom odlučeno da njen sin Aleksandar treba živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Danas je tačno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, tačnije 690 sati. U tom "ravnopravnom roditeljstvu" mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi -  napisala je Severina koji je taj zagrebački koncert završila u suzama dok je Arena uglas s njom pjevala pjesmu koju je posvetila sinu. 

Severina se sa sinom susrela početkom maja nakon više od mjesec dana razdvojenosti.



Severina. Arhiva

Hrvatska pjevačica je u Beogradu mjesec dana boravila u karantinu s porodicom svog supruga Igora Kojića, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni. 

Inače, u posljednje vrijeme se špekulira da je Igor podnio zahtjev za razvod braka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.