SLAVLJENICI

Đurina rođendanska želja: Što prije krenuti na turneju

Vratio se na scenu nakon 69 dana

Branko Đurić Đuro. Avaz

Piše: L. Sarajlić-Ramović/Avaz.ba

30.5.2020

Branko Đurić Đuro proslavio je u četvrtak 58. rođendan. Nakon dvomjesečne izolacije koju je popularni glumac sa suprugom Tanjom Ribič i kćerkama proveo u njihovoj kući u Istri, prije nekoliko dana vratili su se u Ljubljanu.


Luda kuća

Đuro se lagano zahuktava i već je u zagrebačkoj „Ludoj kući“ odigrao svoju hit predstavu „Đurologija“. Naglasio je da je to njegov povratak na scenu nakon 69 dana. „Luda kuća” je, inače, privatno pozorište, čiji su vlasnici Đuro i Rene Bitorajac. Đuri su jučer stizale čestitka sa svih strana, a njegova najveća želja je da nakon dva mjeseca karantina napokon ponovo krene na turneju.

Ukidanje mjera

Kako saznajemo, i dalje u cijelom regionu veliko intresiranje vlada za „Đurologiju“ i producentski tim Sarajlije s ljubljanskom adresom pažljivo prati ublažavanje i ukidanje mjera donesenih zbog pandemije koronavirusa kako bi mogli ponovo krenuti. I dodaju da će to biti uskoro. 

Đuro s porodicom. Arhiva

U punoj formi

Dva mjeseca izolacije Đuro nije mirovao, vježbao je svaki dan i bio veoma fizički aktivan, tako da  se na scenu vraća u  punoj formi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.