SEKSEPILNA NJEMICA

Kaže da je skroz prirodna, ima dva propala braka, a sada ljubi 17 godina mlađeg

Klum: Proslavila 47. rođendan. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.6.2020


Manekenka i model Hajdi Klum (Heidi) napunila je 47 godina. Rođena je 1. juna 1973. u Njemačkom gradu Bergiš Gladbahu. Prije nego što je maturirala, prijateljica Karin nagovorila je da ispuni kupon i prijavi se za modno takmičenje čiji su pobjednici bili gosti u TV šou Tomasa Gočalka (Thomas Gottschalk).

Heidi je pristala i pobijedila između 25.000 takmičarki te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara. Prihvatila je ponudu i počela karijeru modela i tako "odbacila" obrazovanje u školi za modne dizajnere.

Ova atraktivna plavuša pojavila se na naslovnicama svih vodećih modnih časopisa. Okušala se i u glumi, kako u filmovima, tako i u serijama. Uspješna je dizajnerica odjeće, nakita i parfema koji su postigli veliki uspjeh. Također, članica je žirija u američkom "Supertalentu".


Klum kod frizera za vrijeme pandemije koronavirusa. Instagram

Iako su se mnoge njene kolegice pokušale pomladiti uz pomoć raznih kozmetičkih tretmana, botoksa i plastičnih operacija, Hajdi tvrdi kako nije ljubiteljica takvih promjena.

- Nemam namjeru pokušavati promijeniti ništa na sebi, plastična hirurgija mi jednostavno nije lijepa - ispričala je jednom prilikom te dodala da će za promjene možda biti spremna u 65. godini.


Klum: Seksepilna Njemica. Instagram

Manekenka se 2012. našla na listama vlasnica najljepših prirodnih grudi, ali još se 2017. počelo šuškati o njenom nešto bujnijem poprsju...

I dok je ona govorila kako se boji odlaska pod nož, njezini fanovi raspisali su se po društvenim mrežama kako ipak nije odoljela plastičnoj kirurgiji.

Što se tiče privatnog života, njen prvi muž je dizajner Ric Pipino s kojim je bila u braku od 1997. do 2002. Zatim se 2005. udala za muzičara Sila (Seal) (57), s kojim ima dva sina, te kćerku.


Tom i Hajdi. Agencije

Par se razveo 2014., a Hajdi iz prijašnje veze ima kćerku Helene (16) za koju kaže da joj je Sil otac, premda joj je biološki otac Flavio Briatore (70), ali on ne učestvuje u kćerkinom životu.

Manekenka se prošlo ljeto udala za gitaristu grupe "Tokio Hotel, Toma Kaulitza (30). Golupčići su bračne zavjete razmijenili na talijanskom otoku Capri, a nakon svadbe su posjetili Lijepu Našu. Plovili oko Mljeta i Visa, i to na luksuznoj jahti 'Christina O'.

A koliko voli svoju 17 godina stariju suprugu, glazbenik je pokazao nakon što joj je darovao komad Berlinskog zida, čime se ona 'pohvalila' na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.