IZA KULISA Kit Urban otvorio dušu

Muž otkrio: Strast Nikol Kidman je jako utjecala na mene

Od nje sam naučio kako biti neustrašiv u umjetnosti i ići za onim što želim, bez previše preispitivanja - objasnio je Urban

Avaz.ba
03.06.2020 11:49

Nikol Kidman i Kit Urban

Foto: Agencije

Mada rijetko govori o svom privatnom životu, pjevač  Kit Urban (Keith,53) u novom intervjuu je otkrio da je njegova supruga jako utjecala na njegovu muziku tokom godina.  

Pjevač Kit Urban i glumica Nikol Kidman (Nicole,53) već su 14 godina u braku te rijetko kada govore o privatnom životu. Ipak, mnogi im zavide na njihovoj sreći jer su rijetki od holivudskih parova koji se može pohvaliti dugim brakom. 

kantri pjevač je tijekom intervjua za "Apple Music" otkrio nekoliko tajni njihovog braka i koliko je Nikol zapravo utjecala na njegovu muziku.

- Ona ima odličan muzički ukus. Kao, ne zna ko pjeva, niti koji je žanr pjesma, jednostavno je obožava. Samo joj je to važno. Od nje sam naučio kako biti neustrašiv u umjetnosti i ići za onim što želim, bez previše preispitivanja -  objasnio je Urban.

  • Nikol Kidman
    Nikol Kidman Foto: Agencije

Zatim je dodao:

- Sve što ona kaže je: "Oh, ovo me zanima, idem tamo". Nikada se ne pita može li nešto učiniti. Njena strast jako je utjecala na moju muziku u posljednjih pet do šest godina. 

Urban i Kidman upoznali su se još 2005. godine na jednom događaju, kada je on nastupao, a glumica nije mogla skinuti oči s njega.

- Tada smo se upoznali i četiri mjeseca kasnije me nazvao - rekla je Kidman još 2013.

Godinu kasnije su se i vjenčali, odnosno pet godina nakon što se Kidman razvela od glumca Toma Kruza (Cruise), a Urbanu je to bio prvi brak. Imaju dvije kćerke. Nikol iz braka s Kruzom ima još dvoje djece sina i kćerku.

Komentari

NA VRH