SVIJET SLAVNIH

Unuka Elvisa Prislija seksepilnom fotografijom "zapalila" Instagram

Pozirala je potpuno naga na ležaljci ispred svoje kuće

Rajli Kio: Jedina unuka kralja rokenrola. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

4.6.2020


Američka glumica Rajli Kio (Riley Keough) i jedina unuka legendarnog kralja rokenrola Elvisa Prislija (Presley), posljednjih godina gradi respektabilnu karijeru u Holivudu, a svoj 31. rođendan, koji je proslavila prošle sedmice, odlučila je označiti objavom zavodljive fotografije na Instagramu.

Pozirala je potpuno naga na ležaljci ispred svoje kuće. Na sebi je samo imala čarape i papuče uz dodatak sunčanih naočala.



Američka glumica Rajli Kio: Proslavila 31. rođendan. Instagram

Posljednjih godina Elvisa unuka, korak po korak, bez skandala i pozivanja na slavno prezime, traži svoje mjesto pod suncem u Holivudu, a do danas je imala priliku ostvariti niz zapaženih uloga u filmovima poput "Mad Max: Fury Road", "American Honey", "The Girlfriend Experience" i "Logan Lucky".

Godine 2012. započela je ljubavnu vezu s kaskaderom Benom Smitom (Smith)-Petersenom na setu filma "Pobješnjeli Max: Divlja cesta", a u avgustu prošle godine objavili su svoje zaruke koje su okrunili vjenčanjem u dolini Napa.

Među uzvanicima bile su Kristen Stjuart (Stewart), Zoe Kravic (Kravitz), Kara Delevinj (Cara Delevingne), Ebi Li (Abbey Lee) i Kortni Etona (Courtney Eaton), a gost je bio i mladenkin bivši dečko Tobias Džeso Džunior (Jesso Junior).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.