POTVRĐENO

Bred Pit ljubi najpoželjniju ženu u Holivudu

Između voditeljice i glumca dogodila se hemija

Bred Pit: Opet ljubi. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

4.6.2020

Iako se već mjesecima nagađa o pomirenju jednog od svojevremeno omiljenih parova u Holivudu, zvijezde serije "Prijatelji", 51-godišnje Dženifer (Jennifer) Anistoni pet godina starijeg bivšeg supruga, Breda Pita (Brad Pitt), čini se kako će fanovi bivšeg para na to ipak morati pričekati. Naime, nakon što je prije nekoliko dana u medijima odjeknula vijest kako 56-godišnji oskarovac ljubi australsku TV voditeljicu 33-godišnju Rene Barh (Renee Bargh), magazin "New Idea" sada tvrdi kako je veza i službeno potvrđena.


Rene Barh i Bred Pit. Agencije

Kako navodi spomenuti magazin u svom posljednjem broju, između voditeljice i glumca dogodila se hemija, a sve potvrđuje i njena izjava o 56-godišnjaku.

-Mislim da su u prisustvu Breda Pita leptirići uvijek prisutni. I ja sam samo čovjek. Uvijek sam nervozna kada razgovaram s njim. Jednostavno možete osjetiti njegovu prisutnost i prije nego što se pojavi - opisala je 33-godišnjakinja proslavljenog glumca i trenutak kada ga je intervjuirala na dodjeli SAG nagrada.


Rene Barh: Zgodna voditeljica. Agencije

Također, u prilog tvrdnjama kako je veza između dvojca postala službena, navodi i kako su voditeljica i glumac ostali u kontaktu i nakon što se ona vratila u Australiju gdje snima emisiju "The Voice". Prema magazinu, Rene i Bred se svakodnevno čuju putem aplikacije FaceTime, a voditeljica je, između ostalog, za glumca rekla i kako ima onaj faktor X. Međutim, uprkos navodima američkog tabloida, ni oskarovac ni 23-godine mlađa Australka, koju su strani mediji prozvali "najpoželjnijom ženom u Hollywoodu", još uvijek nisu potvrdili navodnu novu vezu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.