NASTUPI

Djeca poznatih: Čime se bavi kćerka Medihe Musliović i Selena Balića

Otkako znam za sebe, pjevušila sam s roditeljima, posebno sa svojim tatom, izjavila je svojevremeno

Berna Balić. N. Novaković

Piše: L. Sarajlić-Ramović/Avaz.ba

8.6.2020

Kćerka popularne bh. glumice Medihe Musliović i biznismena Selena Balića, Berna Balić, tokom vikenda nastupila je u jednom sarajevskom klubu. Berna, koja je inače studentica završne godine na Fakultetu političkih nauka na Odsjeku za komunikologiju, pred izbijanje pandemije koronavirusa u Beogradu je promovirala svoj prvi singl "San za dan"-

Berna je još 2013. godine nastupila u projektu  "Indexi i prijatelji" u Sarajevu, potom i 2017. pjevala na koncertima posvećenoj legendarnoj bh. grupi u  Beogradu, Zagrebu te Sarajevu.

Oni koji su Bernu slušali uživo kažu da pjeva kao salvuj.

Berna Balić. N. Novaković

 Osim što ima talent za pjevanje, Balić pokazuje interesiranje i za glumu pa je tako sa majkom glumila u predstavi “Otkrivanje žene”. Ipak, kaže, muzika je njena najveća strast.

- Ljubav prema muzici se ne javlja, smatram da se s njom rodiš. Takav je barem slučaj kod mene. Otkako znam za sebe, pjevušila sam s roditeljima, posebno sa svojim tatom. Mogu se pohvaliti činjenicom da oboje mojih roditelja veoma lijepo pjeva tako da sam rasla uz muziku i pjevanje i ono oduvijek predstavlja moju najveću strast i ljubav - izjavila je Berna svojevremeno za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.