VIŠE OTKRILA NEGO POKRILA

Rijaliti zvijezda u minijaturnom bikiniju otjerala djecu s plaže

Cijena ovog kupaćeg kostima, kojeg je prije 24 godine kreirao pokojni Karl Lagerfeld, nije javno poznata, no ako ga neko ne može priuštiti, može ga unajmiti

Avaz.ba

9.6.2020

View this post on Instagram

When you catch feelings 😭😭😭

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on


Američka rijaliti zvijezda  Aleksis Skaj (Alexis Skyy, 25) voli biti u centru pažnje, a poput mnogih poznatih i ona je "ugrabila" minijaturni kupaći kostim, koji je više otkrio nego pokrio. No, nije uzela bilo koji mini bikini već legendarni "Chanelov" kojeg je Stela (Stella) Tenant nosila na reviji 1996., a onda ga prije dvije godine "isfurala"Kim Kardašijan (Kardashian, 39).


Skaj: Otjerala djecu s plaže. Instagram

Cijena ovog kupaćeg kostima, kojeg je prije 24 godine kreirao pokojniKarl Lagerfeld, nije javno poznata, no ako ga neko ne može priuštiti, može ga unajmiti. Vintage trgovina "El Cycèr" iz Los Anđelesa ponudila je "Chanelovim" fanovima da ga unajmljuju na 72 sata, no nije javno objaviljena cijena iznajmljivanja.



Aleksis Skaj. Instagram

Aleksis, inače bivša djevojka Roba Kardašijana (Kardashian, 33), na plažu je došla od glave do pete odjevena u "Chanel". Osim kupaćeg kostima, na sebi je imala i brendirane natikače, kao i ogromnu torbu za plažu.

Upravo zbog tog bikinija Aleksis su ismijavali kako kopira šogoricu te su nagađali da je posudila njen kostim. Isto tako, u komentarima su joj brojni fanovi pisali kako joj grudi "kipe" te da joj je minijaturni kupaći kostim ipak premalen te da bi trebala potražiti veći broj. Bijesne majke koje su se našle u blizini s djecom, napuštale su plažu zbog prizora...

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.