PANDEMIJA Nakon

Srbijanski mediji objavili da je Jovana Joksimović zaražena koronavirusom, ona ih demantirala

Danas su srbijanski mediji objavili da su Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović i sin Veljko pozitivni na koronavirus

Avaz.ba

Jovana i Željko Joksimović

Foto: Agencije


U medijima je danas odjeknula vijest da su Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, a kako srbijanski mediji pišu i da se Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića testirala i da je dobila rezultate koji su pozitivni, piše "Srbijadanas".

U rekordnom roku Jovana Joksimoviće se oglasila na svom Instagram profilu i demantirala nevode srbijanskih portala.

Podsjećamo, danas su srbijanski mediji objavili da su Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović i sin Veljko pozitivni je na koronavirus. 

Folk pjevačica je 3. juna u vili na Dedinju organizirala proslavu povodom rođenja unuka Željka Ražnatovića, a na istoj se, kako se kasnije ispostavilo, proširio koronavirus.

Među zvanicama su bili Sanja Đorđević sa kćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Dušica Jakovljević, Filip Krajinović, Marina Visković, Aleksandra Prijović, Miloš Nadeždin i Stevan Radivojević.

Danas su se brojne javne ličnosti, poput Mie Borisavljević, Aleksandre Mladenović i drugih, oglasile i istakle da će se testirati.

Više o temi Jovana Joksimović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na