SVIJET SLAVNIH

Šiloh bježi od Anđeline, želi živjeti s Bredom

Anđelina je jako stroga majka, a Šiloh ne voli autoritet

Šiloh i Anđelina. Agencije

Avaz.ba

12.6.2020

Biološka kćerka Anđeline Đoli (Angeline Jolie) i  Breda Pita (Brad Pitt) predomislila se oko toga s kime želi živjeti. Kako piše "Entertain Times"  Šiloh Đoli-Pot (Shiloh)tt navodno želi živjeti s ocem ovoga ljeta - ili čak za stalno.  

Navodno se 14-godišnja djevojčica i njen otac odlično slažu te Šiloh s njime želi provoditi što više vremena. Istovremeno, Anđelina je za djecu isplanirala ljetni put u Evropu za koji, prema pravilima o skrbništvu koja je propisao sud nakon razvoda, bi trebala tražiti odobrenje oca djece. Kako piše magazin "Globe", Bredu se ta ideja na sviđa te su došli na ideju da samo maloljetna djeca ostanu u SAD-u s njime.  

Ovo nije prvi puta da Šiloh želi ostati s ocem. Prema napisima tamošnjih tabloida, ona je prošle godine također otišla ocu, a to je protumačeno kako joj se ne sviđa biti s majkom. 

- Anđelina je jako stroga majka, a Šiloh ne voli autoritet. Kao tinejdžerici, cijela situacija kod kuće joj je previše i želi se osloboditi od kontrolirajuće majke.Umorna je od toga da konstantno podsjeća Angelinu da mora paziti na sebe i jesti. Premlada je da se brine za sve to - tvrdi izvor  


I

Bred Pit i Anđelina Đoli. Agencije

Šiloh je rođena 27. maja 2006. godine u u Namibiji. Ona je već kao jako mala zahtijevala da joj se obraćaju u muškom rodu, no roditelji su pretpostavljali da je to zato što ima stariju braću. Tražila je i da ju zovu Džaek (Jack) ili Peter, tipičnim muškim imenima, što je Bred potvrdio u intervjuu s Oprom Vinfrej (Oprah Winfrey). Ipak, to nije bio samo dječji hir jer Šiloh već godinama ima kratku kosu i nosi široku odjeću kakvu inače biraju dečki, a to potvrđuje i mnoštvo paparazzo fotografija.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.