OPERNA DIVA OTKRILA

Sandra Bagarić: Mana je što se ne možeš ku*vati kada je muž uvijek s tobom

Ja sam ona Bosanka koja zaista voli ugađati, ponekad sam ljuta, ljuta na sebe jer sam ih ja tako naučila, kazala je Bagarić

Bagarić: Bosanka koja voli ugađati. Avaz

Avaz.ba

14.6.2020

Operna pjevačica Sandra Bagarić, Zeničanka sa zagrebačkom adresom, u intervjuu za "RTL Exkluziv" govorila je o svom životu, porodici, izgledu, ali je otkrila i manu dijeljenja svega sa suprugom.

- Sretna sam što još uvijek mogu stati u isti konfekcijski broj, mada u zadnje vrijeme više preferiram one stvari koje imaju malo više elastina - našalila se. 

Bagarić sa suprugom. Goran Stanzl / PIXSELL

Na muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala je 1996. godine, a ondje je upoznala i sadašnjeg supruga Darka Domitrovića (55). U braku su 23 godine, imaju dva sina, Marka (20) i Lovru (15), koje je naviknula na to da mama sve stigne, i oprati, spremiti, otići do tržnice...

- Ja sam ona Bosanka koja zaista voli ugađati, ponekad sam ljuta, ljuta na sebe jer sam ih ja tako naučila, nisam primadona nego prima-doma, nemam nikakve čistačice, dadilje niti sam ih ikada imala - kaže ona.

Bagarić: Zeničanka s zagrebačkom adresom. Arhiv

Sebe smatra prevelikim egocentrikom pa tvrdi da se nju ne može čuti kako ogovara kolege jer je zaokupljena sobom. 

Našalila se kako dijeliti sve sa suprugom ipak ima manu.

- Mana je to što kad odeš na put, ne možeš se kurvati, muž je s tobom uvijek. Što možda neki od mojih kolega koriste za takve stvari. Drugo, sreća je to što kad negdje putujete po svijetu, možete tu ljepotu podijeliti s nekim i imati uspomene - kazala je Bagarić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.