SEKSEPILNA SPLIĆANKA

Kojom fotografijom je Severina zapalila Instagram

edavno su veliku medijsku pažnju izazvala nagađanja kako je brak Severine i Igora Kojića u velikoj krizi

Severina: Izaziva zanimanje javnosti. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

14.6.2020


Severina Kojić svakom svojom objavom na društvenim mrežama ne prestaje izazivati zanimanje javnosti, a sada je ponovo izazvala brojne reakcije. Popularna Splićanka postavila je na Instagram seksepilnu fotografiju snimljenu prije nekoliko godina na kojoj pozira na krevetu u korzetu i visokim čizmama na vezanje.

Izazovno izdanje u kojem je sve ostavila bez daha popratila je stihovima poznatog hita legendarnog engleskog dvojca "Eurythmics", "Sweet Dreams".


Severina: Izazovno izdanje u kojem je sve ostavila bez daha popratila je stihovima poznatog hita legendarnog engleskog dvojca "Eurythmics", "Sweet Dreams". Instagram

-"Najljepša si", "To je moja najdraža njihova pjesma", "Kraljica", "Predivna" - samo su se nizali komentari Severininih fanova.

Inače, nedavno su veliku medijsku pažnju izazvala nagađanja kako je brak Severine i Igora Kojića u velikoj krizi nakon što su supružnici prestali jedno drugome lajkati objave, te se jedno vrijeme nisu ni pratili na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u novembru 2015. u Beogradu, u hotelu Crown Plaza, a spektakularnu svadbu je režirao pokojni slovenski redaitelj Tomaž Pandur, Severinin veliki prijatelj i saradnik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.