ZVIJEZDE

Brena i Boba ne žale na luksuz: Kupuju novu jahtu

Izvor kaže da su boravili u Monte Karlu

Boba i Brena: Žele ljeto provesti na otvorenom moru. Arhiv

Avaz.ba

15.6.2020

Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su navodno da za oko 100.000 eura prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se novim luksuznim plovilom, pišu mediji u Srbiji.

- Poznato je da oni jako vole krstariti, pa ne čudi što su poželjeli da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju, objašnjava izvor blizak porodici Živojinović, i dodaje:

- Tim povodom su prije nedjelju dana su otputovali u Monako gdje razgledaju plovila. Nisu željeli ništa prepustiti slučaju, pa su zakazali razgledanje na nekoliko poznatih lokacija u Monte Karlu, gdje će moći lično da se uvjere da li je to ono što im treba.

Pjevačica i bivši teniser često krstare Jadranom s porodicom i prijateljima, a sada žele da imaju mnogo veći komfor. 

Lepa Brena: Potraga za plovilom. Arhiv

- Zbog cijele situacije s pandemijom, par planira većinu ljeta provesti na otvorenom moru, pa se nadaju da će što prije naći odgovarajuću jahtu. S njima će uglavnom biti porodica, a planiraju ugostiti i malenog unuka Aleksandra, zato žure da što prije nađu odgovarajuće plovilo, ističe izvor.

Inače, krajem ljeta prošle godine mediji su već pisali da su Živojinovići bili na sajmu nautike u Italiji, gdje su bacili oko na model "azimut s86". Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Posjeduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dvije kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Sadrži i salon sa kućnim kinom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom, ali to Živojinovići nisu potvrdili.

Početkom ove godine Brena i Boba su razgledali jahte u Crnoj Gori, gdje su i uslikani kako obilaze salone sa maketama plovila. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.