PORODIČNI NESPORAZUMI

Hana Hadžiavdagić nije došla na vjenčanje zaove

Hani Tabaković na svadbu nije došao ni brat

Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Instagram

Avaz.ba

16.6.2020

Hana Hadžiavdagić-Tabaković nije se pojavila na svadbi svoje zaove Hane Tabaković, no uzevši u obzir što su jedna o drugoj govorile prije nekoliko godina - to čak ni ne iznenađuje.

Tarik se sestri svojevremeno zahvalio što ga je upoznala s Hadžiavdagić, no bh. influencerica imala je nešto drugačije riječi o šogorici.

Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora -  rekla je svojevremeno  Hadžiavdagić i dodala da je zaova jako povrijedila. 

Hana Tabaković ubrzo joj je odgovorila preko hrvatskih tabloida.


Hana Tabaković. Instagram

- Tarika volim najviše na svijetu i žao mi je što je ispalo tako da me Hana blati, a on mirno sjedi i šuti. Boli me to jer za mene krv nije voda. Nije sramota to što nije završila fakultet, sramota je to što laže - dodala je ukazavši na tadašnji članak s jednog sarajevskog portala koji je tvrdio da Hana Hadžiavdagić nije završila fakultet.

 Hana Tabaković udala se ovog vikenda, a na svadbu joj nisu došli ni brat Tarik Tabaković ni njegova supruga Hana Hadžiavdagić - Tabaković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.