VATRENA BRAZILKA

Ona je žena najsavršenijeg tijela na svijetu

Slavna 35-godišnjakinja snimljena je tokom jedne dnevne žurke, a nije ni čudo što su sve oči bile uprste u nju, s obzirom da je plijenila sjajnim raspoloženjem, ali i izvajanim tijelom

L. K. P. / Avaz.ba

17.6.2020

Brazilska manekenka Izabel Gular - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3


Brazilska manekenka Izabel Gular (Goulart) važi za jednu od najpoželjnijih svijeta, a da zaista ima ljepotu i fuguru za poželjeti dokazuju i njene najnovije fotografije sa odmora u poznatom francuskom odmaralištu Sen Trope.

Slavna 35-godišnjakinja snimljena je tokom jedne dnevne žurke, a nije ni čudo što su sve oči bile uprste u nju, s obzirom da je plijenila sjajnim raspoloženjem, ali i izvajanim tijelom.

Ona se na ovoj zabavi pojavila u savršenom ljetnjem izdanju za plažu, iskombinovavši dugački bijeli pareo i bikini hrabrog, neobičnog izreza.

Malo ko se nije okrenuo za zanosnom Brazilkom, ne samo zbog provokativnog gornjeg dijela kostima, već i zbog ubojitih trbušnjaka po kojima je naširoko poznata.

Naime, Izabel luđački vježba, a to se upravo najbolje vidi po njenom stomaku - ima pločice na kojima bi joj svaki muškarac pozavidio.

To se najbolje vidi i na njenoj Instagram fotografiji na kojoj ponosno pozira pokazujući pomenute trbušnjake, ali i nevjerovatno duge, zategnute noge.

Inače ova Brazilka, koja je nekada bila i Viktorijin anđeo, u sretnoj je vezi sa njemačkim golmanom Kevinom Trapom (Trupp), za kojeg se i vjerila prije dvije godine u Grčkoj. Ona je tada progovorila o pikanterijama iz njihove spavaće sobe.

-Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu biti prelijepa, srediti nokte i nositi najbolji veš, ali on neće biti zainteresovan. Ali kada pobjeđuje, baš i ne spavamo mnogo - otkrila je lijepa Izabel.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.