HOLIVUDSKI PAR

Anđelina Đoli konačno otkrila zašto je ostavila Pita

Bila je to ispravna odluka, kaže Džoli

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto je ostavila Pita. Arhiv

E. H. / Avaz.ba

20.6.2020

Gotovo četiri godine nakon što je podnijela zahtjev za razvod Anđelina Đoli (Angelina Jolie) otkrila je zašto se odlučila odvojiti od Breda Pita (Brad Pitt)

U intervjuu za „Vogue“ India 45-godišnja glumica kaže da je njena odluka da se razvede bila uglavnom zbog njihovo šestoro djece.

- Razdvojila sam se za dobrobit svoje porodice. Bila je to ispravna odluka - kaže Đoli za časopis.

- I dalje se fokusiram na njihovo iscjeljenje. Neki su iskoristili moju šutnju i djeca vide laži o sebi u medijima, ali podsjećam ih da znaju svoju istinu i svoje vlastite umove. U stvari, oni su šestoro jako hrabrih i jakih mladih ljudi - dodala je.

Glumica je progovorila i o odgoju usvojene i biološke djece. Medoks (18), Paks (16) i Zahara (15) su usvojeni dok su Šilo (14) te blizanci Vivijen i Noks (11) njena i Pitova biološka djeca.

- Ono što je važno je govoriti otvoreno o svemu tome. Usvajanje i sirotište pozitivne su riječi u našem domu - rekla je i dodala:

Džoli: Važno je govoriti otvoreno o svemu tome. Arhiv

- Sa usvojenom djecom ne mogu razgovarati o trudnoći, ali detaljno im govorim o tome kako sam ih pronašla i kako ih je bilo pogledati u oči prvi put.

Za usvojenu djecu kaže kako nikad ne smiju izgubiti vezu s mjestom odakle su došli.

- Imaju korijene koje vi nemate. Učite od njih. To je najnevjerojatnije putovanje za dijeljenje. Oni ne ulaze u vaš svijet, već ulazite i vi u njihov. Jako sam blagoslovena što sam dobila dozvolu da budem njihova mama. Svakodnevno sam zahvalna - zaključila je.

Izvor za ET u maju je otkrio kako su Pit i Džoli sad na boljem mjestu kada je riječ o zajedničkom roditeljstvu.

- Pitu su djeca najvažnija. Govori svojim prijateljima da je puno naučio o životu od svoje djece - kazao je izvor te dodao da se Bred i Anđelina sad puno bolje slažu, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.