VIDEO PONOVO NA INTERNETU

Megan Foks o rediteljevom seksualnom uznemiravanju: Bila sam osmi razred

Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu "Zločesti dečki"

Megan Foks. Agencije

Avaz.ba

23.6.2020

Intervju glumice Megan Foks (Fox)u studiju komičara Džimija Kimela (Jimmy Kimmel) iz 2009. godine ovih dana ponovno je postao aktuelan na internetu te je razbjesnio korisnike društvenih mreža i borce za ljudska prava.

Megan je u intervjuu progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je kao 15-godišnjakinja doživjela na snimanju filma Majkla Beja (Michael Bay), ali umjesto da joj pruže podršku i ono što govori shvate ozbiljnim problemom, publika i Kimel na njene su se riječi samo smijali. 

- Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu "Zločesti dečki". Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bej je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči -  priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike.


Megan Foks. Agencije

Kad se publika počela smijati, Megan je dodala: "Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Majkla Beja."

- Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli - odgovorio joj je voditelj, a ona se nelagodno promeškoljila.  

Video je izazvao bijes ljudi na internetu, koji se nisu ustručavali iskazati svoje zgražanje.

"Njegov odgovor je dno dna", "Način na koji se Holivud odnosio prema Megan Foks je odvratan", "Ko zaposli 15-godišnjakinju da glumi djevojku u klubu?" nizali su se komentari na Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.