USPJESI

Kako je Travničanka ostvarila modni san u Njemačkoj

Irma Čamdžić-Patković je zajedno s još nekoliko saradnika pokrenula makeover tim

L. K. P. / Avaz.ba
02.07.2020 14:25

Travničanka Irma Čamdžić-Patković prije nekoliko godina pažnju javnosti skrenula je učešćem u TV šouu "OBN Star Model". Danas je uspješna blogerica, a svoj put nastavila je u Njemačkoj, gdje je svoju strast za modu pretvorila u posao. Naime, Irma je zajedno s još nekoliko saradnika pokrenula makeover tim.

- Cilj nam je da napravimo brend koji će pokazati da posebnost može proći kod ljudi ako radiš dovoljno na sebi. Također, želimo da osobama koje nas angažiraju olakšamo na način da imaju kompletan paket usluga na jednom mjestu. Taj paket uključuje profesionalni make-up s prestižnom šminkom, frizera, fotografa te posao stiliste, koji ja obavljam – otkrila je Čamdžić.

Uspješna blogerica i stilistica ističe kako joj je Instagram puno pomogao u stvaranju kontakata te zahvaljujući ovoj društvenoj mreži, uspjela je oformiti tim stručnjaka i pokrenuti ovu modnu priču.

- Ponosna sam na ljude s kojima radim, a to su Manda Knežević, profesionalni make-up artista, frizerka Ivana Bagarić-Dumančić te fotograf Wahiba Miri - zaključila je stilistica.

Komentari

NA VRH