SLAVNA GLUMICA

Anđelina Džoli nakon nekoliko mjeseci viđena ispred supermarketa

Popravila odnose sa bivšim suprugom

Avaz.ba
03.07.2020 21:30

Viđena tokom šetnje

Foto: ARHIV

Nakon nekoliko mjeseci glumica Anđelina Džoli (Angelina Jolie)  ponovno je viđena u javnosti i to tokom šetnje s kćeri Vivien (Vivienne). Zaputile su se u kupnju namirnica, a prije toga su se opremile zaštitnim maskama i rukavicama zbog pandemije koronavirusa

Ovih je dana i otkriveno kako je Anđelina drastično popravila odnos s bivšim suprugom Bredom Pitom (Brad Pitt). Glumac je po prvi put nakon prekida viđen u posjeti njezinoj 24 miliona dolara vrijednoj vili u Los Anđelesu u kojoj živi s djecom: 18-godišnjim Medoksom (Maddox), 16-godišnjim Paksom (Pax), 15-godišnjom Zaharom, 14-godišnjom Shiloh i 11-godišnjim blizancima Vivienne i Knox.

  • Glumica sa kćerkom
    Glumica sa kćerkom Foto: ILUSTRACIJA

Paparazzi su ga snimili kako je u posjet došao na motoru te se u glumičinom domu zadržao oko dva sata. Mnogi u tom posjetu vide znak da su se bivši supružnici počeli bolje slagati zbog dobrobiti svoje djece, što potvrđuje i činjenica kako se glumac doselio na pet minuta udaljenosti od Angelinine kuće, a opremio je svoje dvorište i spravama na kojima se djeca mogu igrati kad mu dođu u posjetu.

To je veliki korak u njihovom odnosu, jer nedavno Angelina navodno nije dopuštala djeci da viđaju oca, a na sudu je protiv njega vodila nemilosrdnu borbu oko skrbništva i tražila da Brad izdvaja više alimentacije za djecu.

Komentari

NA VRH