VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ U LJUBAVI SA SANDROM

Brenina snaha zna da kuha, brala je maline, otac je hvali na sva usta

S Viktorom je u vili vjerovatno zbog koronavirusa, kaže Sandrin otac

Viktor Živojinović s djevojkom Sandrom. Arhiva

Avaz.ba

3.7.2020

Sandra Miljaković, djevojka  mlađeg Breninog sina Viktora Živojinovića, potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gdje i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje.

Sandra ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, a sa Viktorom je u vezi oko godinu dana. Kako piše "Kurir", porodica Miljaković živi u blizini centra sela.

Sandrin otac Zvezdan za ispričao je detalje iz kćerkine prošlosti, ali i naveo da je oduševljen njenim izborom.

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije  sedmice.

Lepa Brena sa sinom Viktorom. Arhiva

 I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerovatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i njegovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - rekao je Sandrin otac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.