MELANIA TRAMP PRIVUKLA PAŽNJU

Prvu damu SAD-a ismijavaju zbog modnog odabira tokom proslave rođendana Amerike

Nije računala na moć zapažanja publike

Melanija Tramp. Profimedia

Avaz.ba

5.7.2020

Prva dama SAD-a Melanija Tramp (Melania) pridružila se supruguDonaldu Trampu (Trump) prikom proslave 4. jula na planini Rašmor. Njeno pojavljvanje izazvalo je masovni interes, sve oči su bile uprte u nju.

Donald Tramp i Melanija Tramp. Profimedia

Ona se pojavila u efektnoj haljini midi dužine brenda "Alexander McQueen" sa dodatkom tankog crnog kaiša koji je istakao njen tanak struk, a upotpunila je klasičnim crnim salonkama sa visokom potpeticom.

Uprkos tome što je kroj ove kreacije, čija je cijena oko 2.000 eura laskao Melanijinoj figuri i odlično joj stajao, javnost je ubrzo pronašla zamjerku zbog čega su se usijale društvene mreže.

Naime, haljina sa raskošnim donjim dijelom u nekoliko slojeva imala je neobičan print - bijelu podlogu krasile su nedefinisane geometrijske šare u crnoj boji.

Predsjednik i prva dama SAD-a. Profimedia

Upravo je to zasmetalo publici na Twitteru i Instagramu, koja je jednoglasno zaključila da te šare izgledaju baš kao da je neko uzeo crni marker i nasumično išarao haljinu.

- Donaldu Trampu je bilo dosadno, pa je riješio da crta po ženinoj haljini", "Može li neko, molim vas, da uzme marker od njega, sada se zaigrao po Melanijinoj haljini", "Da li su ovo dječji crteži?", samo su neki u moru sličnih komentara.

Zanosna Slovenka igrala je na sigurno s crno-bijelom kombinacijom, ne računajući na moć zapažanja publike. Ispostavilo se da je ovo katastrofalno izdanje, te jedno od onih za koje je dobila užasne ocjene, iako se to u njenom slučaju rijetko dešava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.