ZOVU JE KRALJICA TORCIDE

Atraktivna voditeljica zbunila trenera Osijeka: Nije znao ni protiv koga je igrao ni koga je pobijedio

Šurjak je u izazovnoj kombinaciji dočekala Kuleševića

Kulešević je bio na mukama. Youtube

Avaz.ba

6.7.2020

Hajduk iz Splita se rezultatski raspada u završnici prvenstva u Hrvatskoj i gubi trku za kvalifikacije u fudbalskoj Ligi prvaka. Novi šamar velikanu sa Poljuda udario je Osijek, koji je sada pobjegao splitskom timu na pet bodova, prenosi “Telegraf”.

Bila je ovo direktna borba za Evropu, poslije koje je Osijek izašao kao pobjednik i to na Poljudu. Bio je to prvi trijumf Ivice Kuleševića, 50-godišnjeg trenera Osijeka, na splitskom stadionu.

Poslije meča bio je presretan kada je došao pred kamere klupske televizije Hajduka, gdje ga je dočekala voditeljica Mirta Šurjak u izazovnoj kombinaciji, koja je istakla njene noge i dekolte, pa se trener Osijeka zbunio pred "kraljicom Torcide".


Mnogi ne bi imali ništa protiv da Mirta sjedne i na trenersku klupu. Instagram

- Kao trener još nisam pobijedio Dinamo, presretan sam zbog toga, igrali smo odlično... - počeo je Kulešević, ali ga je voditeljica prekinula.

- Hajduka, jeste da ste u plavoj majici, ali Hajduk - uskočila je Šurjak, koja radi i na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT).

- Izvinjavam se, Dinamo sam već pobijedio, nikad nisam pobijedio Hajduk i sretan sam zbog toga - nastavio je trener Osijeka, prenosi “Telegraf”.

Šurjak sa legendom Hajduka Ivanom Gudeljom. Youtube

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.