PIJANISTICA NEGIRALA VEZU

Najljepša pijanistkinja svijeta progovorila o svom ljubavnom statusu

Ova uzbekistanska ljepotica javnosti je najpoznatija po duetima s violončelistom Stjepanom Hauserom

Lol Astanova. Ilustracija

L.M. / Avaz.ba

7.7.2020

Njen raskošan talenat, ali i nevjerovatan izgled su ostavili bez daha publiku kada se pojavila kao gost iznenađenja na koncertu u Zadru povodom  teniskog spektakla 'Adria Tour'.

Ova uzbekistanska ljepotica javnosti je najpoznatija po duetima s violončelistom Stjepanom Hauserom (34). Zbog posebne energije koju su imali, šuškalo se kako između njih dvoje postoji nešto više od poslovne saradnje. Ona je sada negirala ljubavnu vezu. Odradili smo tu jednu saradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Bila je to samo muzika, a ne privatni odnos - rekla je za IN magazin.




Lola i Stjepan Hauser. Ilustracija

Kakvi je muškarci privlače?

- Izgled je sekundaran, trenutno mi je fokus na karijeri, ali nikad ne znaš šta će se desiti u budućnosti - poručila je i dodala: 'Nisam zaljubljena!'. 

Pijanitica. Ilustracija

"Ja sam normalna djevojka"

"Jedno je Instagram, društvene mreže, ali kad me ljudi upoznaju, kažu da sam normalna i da čvrsto stojim na zemlji. U ovom poslu nekad je teško razlikovati šta je stvarno, a šta ne, ali mislim da uspijevam" - objasnila je. Također, svoje pratitelje na društvanim mrežama svakodnevno obraduje golišavim fotografijama i na taj način pokaže figuru na kojoj joj zavide žene širom svijeta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.